ChatGPT inzetten in de zorg!

Ontdek de kracht van ChatGPT in de langdurige zorg!

Ben je werkzaam in de langdurige zorg en benieuwd naar de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie? Dan is deze training iets voor jou!

Leer met ChatGPT slimmer werken!

Deze training is ontworpen om zorgprofessionals te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om ChatGPT, een geavanceerde AI-chatbot, effectief en verantwoord in te zetten in de zorg.

Wat ga je leren? 

Deze training biedt een uitgebreid overzicht van de toepassing van ChatGPT in de langdurige zorg. Of je nu zorgverlener, manager of beleidsmedewerker bent, deze training zal je voorzien van de kennis die je nodig hebt om deze nieuwe technologie slim in te zetten.

Praktische inzet
Leer hoe je ChatGPT kunt inzetten om de communicatie met patiënten te verbeteren, administratieve taken te verminderen en de efficiëntie te verhogen.
Verantwoord inzetten

Leer hoe je ChatGPT op een verantwoorde manier kunt gebruiken, met respect voor privacy en gegevensbeveiliging.

Kansen en risico’s

Ontdek de vele mogelijkheden die ChatGPT biedt voor de zorg, maar ook de potentiële risico’s en hoe je deze kunt beheersen.

Ethische dilemma’s
We bespreken de ethische vraagstukken rondom het gebruik van AI in de zorg en hoe je deze kunt navigeren.

Programma

Dit trainingsprogramma is ontworpen om je een uitgebreid overzicht te geven van de toepassing van ChatGPT in de langdurige zorg. We hopen dat je na deze training de kennis en het vertrouwen hebt om deze spannende technologie in je werk te omarmen.

Introductie ChatGPT

In dit gedeelte introduceren we de basisbegrippen van kunstmatige intelligentie (AI) en leggen we uit wat ChatGPT is. We bespreken hoe deze technologieën werken en hoe ze worden toegepast in verschillende industrieën, met bijzondere aandacht voor de zorgsector.

Praktische inzet

Hier duiken we dieper in op de praktische toepassingen van ChatGPT in de langdurige zorg. We bespreken hoe het kan worden gebruikt om de communicatie met patiënten te verbeteren, administratieve taken te verminderen en de efficiëntie te verhogen. 

Kansen en risico’s

In dit gedeelte verkennen we de kansen die ChatGPT biedt voor de zorg, maar ook de potentiële risico’s. We bespreken hoe je deze risico’s kunt beheersen en hoe je kunt zorgen voor een veilige en effectieve implementatie van deze technologie.

Verantwoord inzetten

We bespreken hoe je ChatGPT op een verantwoorde manier kunt gebruiken, met respect voor privacy en gegevensbeveiliging. We zullen ook de wettelijke en regelgevende aspecten van het gebruik van AI in de zorg behandelen.

Ethische dilemma’s

In het laatste gedeelte van de training behandelen we de ethische vraagstukken rondom het gebruik van AI in de zorg. We bespreken hoe je in deze dilemma’s kunt navigeren en hoe je ethische overwegingen kunt integreren in je besluitvormingsprocessen.

Zelf aan de slag

Nu krijg je de kans om wat je hebt geleerd in de praktijk te brengen. We zullen werken aan eigen ingebrachte casussen waarin je ChatGPT kunt toepassen in de zorg. 

Investering

Wij bieden de training per team (op locatie) en individueel (open inschrijving) aan. 

Open inschrijving

€350

excl. BTW

  • 4 – 6 deelnemers
  • Incl. verzorgde catering
  • Locatie regio Utrecht
  • Certificaat van deelname
Inschrijven

Schrijf je nu als team in!

En leer ChatGPT binnen jullie organisatie optimaal te gebruiken!