AI inzetten in de zorg!

Ontdek de kracht van A.I. in de langdurige zorg!

Ben je werkzaam in de langdurige zorg en benieuwd naar de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie? Dan is ons leeraanbod iets voor jou!

Leer met A.I. slimmer te werken!

Ons aanbod is ontworpen om zorgprofessionals te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om o.a. ChatGPT, een geavanceerde AI-chatbot, effectief en verantwoord in te zetten in de zorg.

Wat ga je leren? 

Onze training en workshops bieden een uitgebreid overzicht van de toepassing van A.I. tools in de langdurige zorg. Of je nu zorgverlener, manager of beleidsmedewerker bent, deze training zal je voorzien van de kennis die je nodig hebt om deze nieuwe technologie slim in te zetten.

Praktische inzet
Leer hoe je ChatGPT kunt inzetten om de communicatie met patiënten te verbeteren, administratieve taken te verminderen en de efficiëntie te verhogen.
Verantwoord inzetten

Leer hoe je A.I. op een verantwoorde manier kunt gebruiken, met respect voor privacy en gegevensbeveiliging.

Kansen en risico’s

Ontdek de vele mogelijkheden die A.I. tools bieden voor de zorg, maar ook de potentiële risico’s en hoe je deze kunt beheersen.

Ethische dilemma’s
We bespreken de ethische vraagstukken rondom het gebruik van AI in de zorg en hoe je deze kunt navigeren.

Download nu de A.I. cheatsheet!

Download direct

Programma

Ons aanbod is ontworpen om je een uitgebreid overzicht te geven van de toepassing van nieuwe AI tools in de langdurige zorg. We hopen dat je na onze workshop, lezing of training de kennis en het vertrouwen hebt om deze spannende technologie in je werk te omarmen.

Introductie A.I.

Wij introduceren de basisbegrippen van kunstmatige intelligentie (AI) en leggen een aantal AI tools ( o.a. ChatGPT, Dall E, Gamma.app) uit.  We bespreken hoe deze technologieën werken en hoe ze worden toegepast in verschillende industrieën, met bijzondere aandacht voor de zorgsector.

Praktische inzet

We duiken dieper in op de praktische toepassingen van AI tools in de langdurige zorg. We bespreken hoe het kan worden gebruikt om de communicatie met patiënten te verbeteren, administratieve taken te verminderen en de efficiëntie te verhogen. 

Kansen en risico’s

We verkennen de kansen die AI biedt voor de zorg, maar ook de potentiële risico’s. We bespreken hoe je deze risico’s kunt beheersen en hoe je kunt zorgen voor een veilig en effectief gebruik van deze technologie.

Verantwoord inzetten

We bespreken hoe je ChatGPT en andere AI tools op een verantwoorde manier kunt gebruiken, met respect voor privacy en gegevensbeveiliging. We zullen ook de wettelijke en regelgevende aspecten van het gebruik van AI in de zorg behandelen.

Ethische dilemma’s

We behandelen de ethische vraagstukken rondom het gebruik van AI in de zorg. We bespreken hoe je in deze dilemma’s kunt navigeren en hoe je ethische overwegingen kunt integreren in je besluitvormingsprocessen.

Zelf aan de slag

Je krijgt zelf ook de kans om wat je hebt geleerd in de praktijk te brengen. We zullen werken aan eigen ingebrachte casussen waarin je verschillende AI tools kunt toepassen in de zorg. 

Investering

Wij bieden ons aanbod per team (op locatie) en individueel (open inschrijving) aan. 

Open inschrijving

€450

excl. BTW

  • 4 uur
  • Incl. verzorgde catering
  • Locatie regio Utrecht
Get Started
training

€1200

excl. BTW

  • 5- 8 uur
  • 5- 8 deelnemers
  • Incompany
Get Started

Schrijf je nu als team in!

En leer ChatGPT binnen jullie organisatie optimaal te gebruiken!