Inspireren

Het begint met inspireren

Door middel van workshops, lezingen over de nieuwste ontwikkelingen in de zorg en/of de inzet van innovatie games prikkelen wij organisaties om na te denken over hun toegevoegde waarde in de toekomst. Lees hieronder hoe we dat doen.

Lezingen

Tijdens onze lezingen hoor je natuurlijk meer over de laatste technologische en maatschappelijke ontwikkelingen die relevant zijn voor jullie sector. We brengen ons verhaal met veel humor en relativering. We willen je laten zien welke mogelijkheden tot je beschikking staan om meteen morgen mee aan de slag te gaan.

Innovatie Bootcamp

Tijdens deze bootcamp leren jullie gestructureerd innoveren met de juiste middelen en interactieve oefeningen. Na een innovatie bootcamp zijn jullie klaar om mee te werken en te denken aan nieuwe oplossingen voor jullie organisatie.’

Lean Startup game

Tijdens een Lean startup game leer je als startup te denken en handelen. Door middel van strakke spelregels ga je als startup zo snel mogelijk op zoek naar die oplossing die de wereld verovert. Je leert snel te schakelen, veel te experimenteren en goed op je concurrenten te letten. Deze game geeft inzichten in teamwork en hoe jij op een snelle, goedkope manier veel kunt leren over de klant.

Strategiesessie

Tijdens deze sessie word je geinspireerd door de recente trends en ontwikkelingen en werken we toe naar een goede innovatieportfolio met bijbehorende aandachtsgebieden en uit te voeren acties. Een perfecte start voor het uitzetten voor een gedegen innovatiestrategie voor de organisatie!

Neem contact op


    Contactgegevens

    Tel: +31617866550
    Email: Info@innovatiestarters.nl