Lezingen en workshops

Het begint met inspireren

Door middel van workshops, lezingen over de nieuwste ontwikkelingen in de zorg en/of de inzet van innovatie games prikkelen wij organisaties om na te denken over hun toegevoegde waarde in de toekomst. Lees hieronder hoe we dat doen.

Lezingen

Tijdens onze lezingen hoor je natuurlijk meer over de laatste technologische en maatschappelijke ontwikkelingen die relevant zijn voor jullie sector. We brengen ons verhaal met veel humor en relativering. We willen je laten zien welke mogelijkheden tot je beschikking staan om meteen morgen mee aan de slag te gaan.

Neem contact op!

Innovatie training

Tijdens deze bootcamp leren jullie gestructureerd innoveren met de juiste middelen en interactieve oefeningen. Na een innovatie bootcamp zijn jullie klaar om mee te werken en te denken aan nieuwe oplossingen voor jullie organisatie.’

Training: AI in de zorg

Deze training biedt een uitgebreid overzicht van A.I. toepassingen in de langdurige zorg. Of je nu een zorgverlener, manager of IT-specialist bent, deze training zal je voorzien van de kennis die je nodig hebt om deze spannende technologie te omarmen.

Lees meer

Strategiesessie

Tijdens deze sessie word je geinspireerd door de recente trends en ontwikkelingen en werken we toe naar een goede innovatieportfolio met bijbehorende aandachtsgebieden en uit te voeren acties. Een perfecte start voor het uitzetten voor een gedegen innovatiestrategie voor de organisatie!

Neem contact op


    Contactgegevens

    Tel: +31617866550
    Email: Info@innovatiestarters.nl